AP
Volledig scherm
© AP

Vrouw spuwt in richting van politie. Vijf agenten werken haar hardhandig tegen de grond

Verenigde StatenIn de Verenigde Staten is ophef ontstaan over een video waarop te zien is hoe vijf agenten een vrouw hardhandig aanpakken. De aanleiding? Ze spuwde in hun richting.

35 reacties

  • Frank Jorissen

    5 jaar geleden
    Terecht. De verontwaardiging moet niet naar de agenten gaan, maar naar die vrouw
  • Michel Van Limbergen

    5 jaar geleden
    Het toont weinig respect al je naar iemand spuwt, het kan dan niet verwonderlijk zijn dat je hardhandig wordt aangepakt, hetzij door politie, hetzijn anderen!
  • Didier Droyers

    5 jaar geleden
    Beste Frank Van den Abbeele, net een mooi voorbeeld van hoe mensen zoals jij zwart wit zijn. Het spuwen ontstaat als een eerdere verkregen opmerking en dus ongehoorzaamheid. In een maatschappij zijn er regeltjes om net niet te vervallen in chaos en zijn er mensen (politie, ouders, leraars,...) die toekijken op het naleven van deze regeltjes. Indien je denkt te kunnen ontwaken morgen in een peace en love verhaal, koop dan een eiland en ga daar je tent opzetten.
  • Francis potters

    5 jaar geleden
    Actie, reactie. Verdiend loon. Toon respect en er gebeurt je niets.
  • Frank Van den Abbeele

    5 jaar geleden
    Onbegrijpelijke reacties hier die dit politiegeweld goedkeuren , zonder enige nuance.Ik merk meer en meer dat onze maatschappij stilletjes aan rijp is voor een dictatoriaal regime.De hardheid in doen en denken, het zwart-wit simplistisch denken en onverdraagzaamheid, zijn allemaal tekenen aan de wand