BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Lions tanken vertrouwen voor halve finale EK na klinkende zege tegen Wales

EK hockeyDe Red Lions hebben ook hun derde en laatste groepsmatch op het EK gewonnen: 6-0 tegen Wales. De Belgische hockeymannen tankten zo vertrouwen voor de halve finale tegen Duitsland.

4 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Had nooit van mezelf verwacht dat ik het hockey zou verkiezen boven een Europese voetbalwedstrijd van FC Brugge. Ik heb er geen minuut spijt van. Misschien kunnen de sportredacties dit ter overweging meenemen.
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    François Nuyts hoezo niet belangrijk meer? Een sportieveling wil toch alles zien of steunen en bovendien is het ook voor fans gelegenheid wat meer ontspannen, zonder nagelbijten of hartkloppingen te genieten lol. De spelers hebben ondanks zekere groepswinst nauwelijks gas teruggenomen en hun ons getrakteerd op een festijn dus dat was het aanschouwen zeker waard. Moest iedereen zo redeneren spelen ze vandaag voor lege tribunes hoe ondankbaar zou dat niet zijn? Ik vat uw intentie niet hoor.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Kunnen dan wel wat dingen uitproberen. Kan nuttig zijn voor de volgende wedstrijden.
  • François Nuyts

    5 jaar geleden
    Zij zijn al zeker van groepswinst , dan moeten ze dus niet voluit meer gaan en is de wedstrijd van vanavond helemaal niet belangrijk meer om naar te kijken .