EPA
Volledig scherm
© EPA

Greta Thunberg viert verjaardag schoolstakingen voor klimaat: “Blijven doorgaan"

De Zweedse tiener en klimaatactiviste Greta Thunberg heeft vandaag de eerste verjaardag van haar schoolstaking gevierd. Ze deed dat aan boord van de zeilboot waarmee ze op weg is naar New York.

25 reacties

  • CV DL

    5 jaar geleden
    Die zeiltochten van Laura Dekker waren veel toffer
  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Lees hieronder ' de volwassenen maken alles om zeep ' euh.....Hoeveel % v.d. jeugd rijd met een auto ? gaat op reis ( ni in Belgie ) ? maken storten van festivals ? zuipen ?roken ? drugs gebruik ? .....enz. En dat is dan de schuld van de volwassenen ?????? Hoeveel blikjes bier ik al naast de weg zie liggen na een weekend .....maar ja dat is de schuld van de volwassenen !!!!!!
  • Kurt Engelen

    5 jaar geleden
    Begrijp niet waarom elke stap van deze "klimaattiener" in de media moet komen. Opwarming van de aarde heeft eeuwen geleden eveneens plaatsgevonden..gevolgd door een ijstijd...Ik stel voor om die wetenschappelijke bevindingen eens te lezen om het absurde van de klimaathysterie te begrijpen.
  • Gilbert Dejonghe

    5 jaar geleden
    Wanner gaan ze haar de mond snoeren ? Aan het weer dat veranderd kan men toch niets doen dat is de natuur en laat die haar gang maar gaan .
  • De Waen Luc

    5 jaar geleden
    hoe dom en arrogant te denken dat we iets aan klimaat kunnen doen,, en het klimaat moet niet "gered " worden..het klimaat ( de zon, ruimtestraling, de stand van de aarde ect) doet wat het altijd gedaan heeft,niks mis mee