Koch verkocht Vormer een stevige por.
Volledig scherm
Koch verkocht Vormer een stevige por. © rv

Referee Department: "Club had strafschop moeten krijgen, maar Clement ook rode kaart"

Belgisch voetbalHet Professional Referee Department van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft in zijn wekelijkse evaluatie bevestigd dat Club Brugge in de thuismatch tegen Eupen (0-0) afgelopen weekend een strafschop had moeten krijgen na een duwfout op Ruud Vormer in het begin van de tweede helft. Philippe Clement, die na de match verhaal ging halen bij scheidsrechter Bram Van Driessche, had ook een rode kaart verdiend.

15 reacties

  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Wat ik niet begrijp is dat iedereen het heeft gezien behalve de scheidsrechters en de VAR.
  • Allard Emile

    5 jaar geleden
    Haa ja cappelleke, je bedoeld kV Kortrijk zeker???
  • andre govaert

    5 jaar geleden
    Idioten van het referee department, had de scheids een (terechte) strafschop gefloten dan had Clement ook niet (terecht) hoeven te protesteren.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Voila de eerste 2 pt van het seizoen zijn ons alweer ontstolen en het seizoen is pas begonnen. Op naar de 10 pt net als vorig seizoen. De ene ploeg wordt bestolen van 10 pt om geen kampioen te worden en de andere krijgt er 10 om ocharme in PO 1 te geraken.
  • Marc Peeters

    5 jaar geleden
    Het eeuwige probleem: de inconsequente arbitrage. Zowel van de ref als van de VAR. Wat deze week een fout is, is volgende week helemaal niks. Tweede vaststelling: sommige scheidsrechters hebben een ego zo groot als een voetbalveld. Dan weet je dat ze geen blunders toegeven of corrigeren en dan maar een irritant / arrogant typetje neerzetten om zichzelf een houding te geven... Het wordt jammer genoeg wéér niks met deze generatie refs!