screenshot
Volledig scherm
© screenshot

Drie pitbulls bijten meisje (9) dood in Detroit

Verenigde StatenIn Detroit, in de Amerikaanse staat Michigan, kwam gisteren een negenjarig meisje om het leven bij een aanval van drie honden. Ze vielen Emma Valentina Hernandez rond 16 uur aan, toen ze met haar broer aan het spelen was in een steeg.

29 reacties

  • Kasandra Wichman

    5 jaar geleden
    Ja, een hond is nu eenmaal een levens wezen met een eigen instinct. Net als wij mensen. En een hond kan fantastisch luisteren maar heel soms wint het instinct het van de baas. En dan kan je nog zon goede eigenaar zijn. Als je het even niet ziet ben je te laat met ingrijpen en kunnen dit soort dingen gebeuren. En wij vinden dat allemaal maar gewoon prima. Er vallen jaarlijks zoveel zwaar gewonden door dit soort honden. Ik ben er daar ook 1 van. En dat gun je werkelijk niemand.
  • Filips Crombez

    5 jaar geleden
    Ik heb ook zo een hond en lief en sociaal. De opvoeding dit is het probleem.
  • Petra Hoefsmit

    5 jaar geleden
    Het ligt aan de baasjes punt. In 99% van de gevallen is de baas de schuld. Gebrek aan opvoeding, mishandeling van de dieren maar vooral en dat is de grootste oorzaak NIET VOLDOENDE BEWEGING. De honden die nooit naar buiten gaan of kleine rondjes van 15 krijgen een ophoping van energie en frustratie wat er uit moet. Daardoor krijg je probleem gedrag. Vooral dit soort honden, het zijn zeer sterke rassen met high level energie dat ontladen moet worden. Dus schuld ligt bij baas.
  • Kelly De Troyer

    5 jaar geleden
    Breng, wat voor een belachelijke redenering is dit! Er gebeuren meer ongevallen met labradors zogezegd de familiehond! Het ligt aan de baasjes die hun honden niet goed opvoeden. Een hond is als een kind... vele honden worden trouwens agressief door hele dagen alleen thuis opgesloten te zitten. Mss moeten mensen met zo'n gedachten as jij eens uitdoven...???
  • Robin Leroi

    5 jaar geleden
    Aan iedereen die het ras afschrijft. Elke hond kan bijten. Het ligt niet aan de honden maar aan de baasjes! Ik heb 1 Amerikaanse Stafford en 1 mix Stafford met mastiff. Alle 2 lopen los bij mijn pasgeboren kind. Gebrek aan opvoeding is de oorzaak ✌️