BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze chef voetbal in Linz: “Club is mentaal sterk en ijzingwekkend zakelijk”

Club BruggeMet (Champions League-)voetbal had het allemaal weinig te maken. LASK Linz en Club Brugge voerden een soort spel op waar Pep Guardiola en Zizou hun ogen zouden bij uitwrijven. Maar in het aanschijn van 30 miljoen euro doet het allemaal weinig toe. Club is mentaal sterk en ijzingwekkend zakelijk.

27 reacties

  • Roger Forier

    5 jaar geleden
    Brecht Adams.....u bent wel degelijk een goede Brugge supporter....niet ?
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Club haalt de CL niet, Genk haalt geen punten, Gent plaatst zich niet alsook Antwerp en Standard overwintert niet. Dan zijn we allen gelukkig en zal CL spelen nog een verre nostalgie zijn. Supporters van alle ploegen die mekaar het allerslechtste wensen in Europees voetbal daarop is deze reactie gebaseerd. Van de duizend heb ik nog geen enkele reactie geplaatst om een ploeg belachelijk te maken of de grond in te boren.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Je kan het pas zakelijk noemen als ze na de rust hun kansen afgemaakt hadden. Met een 1-2 thuis (zoals Linz in Bazel deed) ligt Brugge er alsnog uit.
  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Ben tevreden dat ze er bijna zijn, maar de titel van die chef voetbal is er toch wel heel ver over. Wat een wedstrijd heeft die gast gezien ? Man City ? Barcelona ? Madrid ? Het had na 10' al 2 of 3-0 kunnen zijn. Het is wel een knap resultaat hoor !!!!!
  • Danny De Clerck

    5 jaar geleden
    Drie wedstrijden in Europa en vier in Belg. comp. en nog steeds niet verloren. Hoe doet jullie ploeg het eigenlijk?