Steven De Lelie met zoon Rik
Volledig scherm
PREMIUM
Steven De Lelie met zoon Rik © Kristof Ghyselinck

Hoe gaat het nog met Rikki uit ‘Lili en Marleen’? “Ik ben enkel nog acteur in bijberoep. Ik was dat gewoon beu”

ShowbizzNa het faillissement van zijn gezelschap Theater aan de Stroom is Steven De Lelie (42), alias Rikki uit ‘Lili en Marleen’, geen voltijds acteur meer. Hij werkt nu als coördinator in een dienstencentrum, én is sinds drie maanden vader van Rik.

7 reacties

  • Freddy Madou

    1 maand geleden
    Topreeks de beste reeks ooit gemaakt met Top acteurs, ieder winter guur weer buiten en de haard aan genieten wij nog altijd van de reeks Lilly & Marleen. Dank zij VTM.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Blij dat ze dit terug uitzenden ! Humor met de grote H . Een prachtrol van Steven, hij toont de kwetsbaarheid van zijn personage Rikki subliem goed. En proficiat met je zoontje Rik en echt mooi kind, een ode aan “de Rik” vava ????
  • pierre samaey

    5 jaar geleden
    Vlaanderen is klein om je brood te verdienen gans je leven, er zijn er 20% die er kunnen van leven bij de acteurs de rest word na een tijdje opzij gezet, als je daar op het moment dat je bv bent geen rekening houd heb je problemen. Wat hier gebuurt is dat is dat hij bedrogen is kan iedereen overkomen maar had het verstand om de knop om te draaien.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Prachtserie Lili en Marleen brengt ons dagelijks aan het lachen en doet ons herinneren aan de oude tijd, de tijd van onze ouders en de jeugd van ons.
  • Werner Humblé

    5 jaar geleden
    Lili en Marleen , prachtige serie maar met hem als Ricki is het maar pover verdwijnt in het niks tussen al die andere prachtige en sterke acteurs , geen wonder dat hij daarna niet meer aan de bak kwam . Idem als zijn tegen speelster Vicky trouwens .