VTM
Volledig scherm
© VTM

VTM schuift al z'n gezichten naar voren in 11 nieuwe programma’s: dit is wanneer ze op het scherm te zien zijn

TVMet een najaarsschema vol prima, perfect op het vel van het VTM-publiek klevende nieuwe programma's en succesvolle klassiekers wil de grootste commerciële zender van Vlaanderen vanaf de eerste schooldag toeslaan en iedereen elke dag bereiken. Daarvoor wordt zowat elk bekend VTM-gezicht naar voren geschoven.

71 reacties

  • Peter De Baets

    5 jaar geleden
    Ja lap, weer niks op tv. Ik zal dan toch nog naar die zaalshow van Jacques Vermeire zonder Ruben Van Gucht moeten gaan zien.
  • Laurent LACAEYSE

    5 jaar geleden
    Je tv afzetten dan maar ,waarom moet je dan zoveel betalen aan de kabel? En waarom ook nog betalen voor al de reclame die je niet wilt waarvan de zender twéémaal incasseert ?
  • ingrid huybrechts

    5 jaar geleden
    Ben benieuwd welke verhaallijnen ze in familie gaan brengen. Ook Loic (zot van koken) en Hallomedia ga ik eens bekijken (Luk Alloo brengt altijd interessante programma’s) heb ook gekeken naar Alloo in de nacht. Talkshows en praatprogramma’s vervelen mij ook mateloos, verschrikkelijk gewoon, kijk ik nooit naar. De ganse zomer heb ik uit pure verveling enkel naar de herhalingen van Lili en Marleen gekeken en vele avonden geen tv aangezet, dan kan je inderdaad beter lezen, koken of internetten !!
  • MARCEL VAN DEN EYNDE

    5 jaar geleden
    Pff...die Nathalie Meskens ben ik beu gezien, de Wauters ook, altijd dat gezever. Ze zouden beter het over een totaal andere boeg gooien, terug een goede serie maken, liefst met veel humor en wat goei films spelen met maximum 2 keer een storing van reclame, want dat is enorm frustrerend. Momenteel kijk ik nog zelden of nooit naar VTM vooral door de reclame en dezelfde gezichten en dezelfde zever
  • Ralph Camberlin

    5 jaar geleden
    zit niet veel soeps tussen