Victor Campenaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor Campenaerts. © Photo News

Eindelijk weer dagen zonder stress voor Campenaerts: “Ik ga nu beter voor mezelf zorgen”

WielrennenDe kogel is door de kerk. Victor Campenaerts (27) rijdt de komende drie seizoenen voor Team NTT, de opvolger van het huidige Dimension Data. Campenaerts mag er doen wat hem de voorbije jaren zo goed is gelukt: ­medailles pakken en records breken op een tijdritfiets. 

3 reacties

  • IGNACE DE WULF

    5 jaar geleden
    Campenaerts is een fel overroepen renner. Als ploeg heb je daar weinig aan. Een of twee prestaties per seizoen en het is bekeken. Als werknemer is het maar normaal dat je het ganse seizoen op een behoorlijk niveau presteert. Daarom hoed af voor Thomas De Gendt.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Is het echt ? beter voor uzelf zorgen is een basisprincipe dat je altijd moet handhaven in de sport, en zeker topsport. Dus eigenlijk geeft hij onbewuust te kennen dat het al die tijd beter kon. Ik denk dat zowel hij als management bij Lotto veel fouten hebben gemaakt, en anderzijds heeft men via media Campenaerts altijd veel teveel omhoog gekopt boven zijn normale waarde. Hij is een goed renner, maar is nooit die renner geweest en zal het nooit zijn waarvoor men hem heeft aangeschreven.
  • stefaan ghesquiere

    5 jaar geleden
    Groot gelijk. Lotto kan geen renners maken noch begeleiden. Nul begeleiding noch kennis. Jonge renners gaan dr beter niet naar toe!