Vanaken, de maker van de enige goal.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaken, de maker van de enige goal. © BELGA

Marc Degryse: “Dit geeft Club niet meer af”

Club Brugge“Met het enthousiasme van het thuispubliek zie ik Club dit niet meer afgeven.” Onze huisanalist Marc Degryse heeft er een goed oog in dat we zo dadelijk met twee Belgische ploegen de Champions League induiken. 

11 reacties

  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Dirk, nu hoorde die van Brugge "niet"! Moeten ze nu al ook protesteren omdat ze een strafschop krijgen???. De tegenstrever die moet protesteren en dat doen ze toch ook? Is dat dan geen gejank? Club moeten protesteren als ze geen strafschop krijgen die er 1000% wel is zoals tegen Eupen. U bent waarschijnlijk zo iemand die blijft ingaan tegen iemand of tegen iets waar u zelfs weet dat u geen gelijk hebt.
  • Dirk Tuymans

    5 jaar geleden
    Onze Brugge man zal het is zeggen ...natuurlijk geven ze dit niet meer af. Anders zal de VAR nog wel wat helpen. Nu hoorde die van Brugge ni over de VAR. Anders is het altijd een gejank.
  • JURGEN VAN DURME

    5 jaar geleden
    Penalty wel degelijk correct, fout is fout en geen offside, zie maar naar 2de beelden van var
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Hoe kan een tactisch plan kloppen als je voor hetzelfde 3-0 achter staat bij de rust?
  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Matige match,holderdebolder voetbal ok,maar de 30 milj zijn terug bijna binnen en dat telt.En Carina strulens,je weet toch dat je voor een strafschop te krijgen eerst in de 16 moet geraken,wel dat is nu juist wat uw ploegje mist.