Onze chef voetbal Stephan Keygnaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal Stephan Keygnaert. © HLN/Photo news

“Dit is zo triest”: onze chef voetbal vraagt zich af hoeveel miserie Kompany nog van zichzelf en van anderen kan dragen

Jupiler Pro LeagueQuo vadis, Anderlecht? Waar stopt het? Om de ellende nog wat groter te maken, komt bovenop de nederlaag in Genk het uitvallen van ­Vincent Kompany met een spierblessure. ­Hoeveel miserie van zichzelf en van anderen kan hij dragen? Anderlecht zakt nóg dieper weg. 

68 reacties

  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Velen denken dat het aan een diepe spits alleen ligt die ze missen. Een beetje kort door de bocht en simpel. Ik ken geen enkele spits die 50 goals maakt. Genk zijn sterkte verleden jaar was dat er 3 spelers samen 50 doelpunten hebben gemaakt en bij Club 3 spelers die er samen 40 hebben gemaakt. Als je dan nog een 4 tal spelers hebt die er gemiddeld 8 of 10 maken zit je aan 70 tot 90 gemaakte doelpunten ongeveer. Genk werd kampioen met 82 goals.
  • EDDY VANDERSMISSEN

    5 jaar geleden
    Lijdt Vincent niet aan overschatting ? Het is een man die men terecht zeer hoog moet achten maar zonder ervaring en diploma overschat hij zichzelf heb ik de indruk. Onmiddellijk op het hoogste echelon starten en dan nog bij een ploeg in crisis lijkt mij niet zijn beste idee.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Verliezen tegen Standard en de boel ga ontploffen ...zeker weten ... Dit wordt de druppel teveel
  • Patrick Dubois

    5 jaar geleden
    Laat iedereen maar lachen,de echte hebben "GEDULD",vince we believe in you.
  • Stephan Standaert

    5 jaar geleden
    Sorry maar die blinde adoratie van journalisten voor Kompany begrijp ik echt niet. Elke andere trainer zou de grond worden ingeboord. Ook als speler werden/worden zijn fouten - en die zijn/waren er echt wèl - altijd met de mantel der liefde bedekt. Nu is het blijkbaar het fout van het bestuur dat er geen diepe spits is. Maar alles wat nu reeds werd aangekocht (Chaldi, Nasri ...) is duidelijk op voorspraak van Kompany, ook de spits Roofe van wie men wist dat hij geblesseerd is. Tja....