Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Vrouw dacht dat ze vocht in haar oor had, maar dokters vinden giftige spin

Een vrouw uit Kansas City in de Amerikaanse staat Missouri werd dinsdagochtend wakker met krakende en ruisende geluiden in haar oor. Zorgen maakte Susie Torres zich niet, ze dacht immers dat het ging om wat vocht, een nevenwerking van een injectie tegen allergie. Voor de zekerheid besloot ze toch maar om na haar werk naar de dokter te gaan. Daar werd duidelijk dat de oorzaak van het geruis iets minder onschuldig was.

8 reacties

  • Eric Servaes

    5 jaar geleden
    Bij mij zijn spinnen zeer welkom. Ik laat die lekker zitten zelfs in mijn slaapkamer. Houden deze ruimte lekker vrij van ongedierte. Vroeger heb ik nog vogelspinnen gehad. Nooit agressief. Een beet van een doordeweekse keffer is veel erger dan een spinnenbeet.
  • Eddie Theys

    5 jaar geleden
    @eveline : denk je echt dat een gesloten venster de spinnen buiten houdt? Ze komen dan wel langs de deur , of langs het vensterkozijn : het kleinste gaatje is genoeg. En nog dit : onlangs een reportage gezien op een duitse tv-zender , daar meldde men fijntjes dat in een gemiddeld huis ongeveer 1000 ( duizend ! ) spinnen leven, sommige wel zo klein dat ze met het blote oog niet zichtbaar zijn
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Disveld , priet praat, het is bewezen.Ondanks trillingen vd huig.Veel mensen slapen met mond open,stoppen seconden lang met ademhalingen(apnoe) tijdens de slaap, als reflex doe je uw mond toe.
  • Dorethe Disveld

    5 jaar geleden
    Loesje Vranken dat is een broodje aap verhaal. Spinnen kruipen niet in de mond bij slapende mensen. Ze kruipen niet in vochtige holtes en als een mens ademt of snurkt trilt het en daar houden spinnen niet van.
  • Eveline Van den Hout

    5 jaar geleden
    Ik slaap altijd met mijn ramen dicht : geen spinnen in mijn kamer.