Hulpverleners plaatsen een scherm in een speeltuin waar een man om het leven is gekomen. Het slachtoffer overleed aan de gevolgen van een mishandeling.
Volledig scherm
Hulpverleners plaatsen een scherm in een speeltuin waar een man om het leven is gekomen. Het slachtoffer overleed aan de gevolgen van een mishandeling. © ANP

Man overleden na mishandeling in Nederlandse speeltuin nadat buurtbewoners hem verdenken van betasten vierjarig meisje

In een speeltuin in Assen, in de Nederlandse provincie Drenthe, is vandaag een man overleden na een mishandeling. De politie heeft vijf mannen, allen buurtbewoners, aangehouden. Volgens de politie waren de vijf op de man afgegaan omdat ze hem verdachten van een zedendelict.

48 reacties

  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Andy, niemand heeft het recht om beul te spelen door te vermoorden. Als iedereen er zomaar op los moord voor gelijk welke reden "de ergheid van de misdaad om iemand te vermoorden ligt bij iedereen anders" en gebaseerd op vermoedens en geruchten gaan er veel doden vallen die onschuldig zijn. Niemand verdedigd pedofielen trouwens, waar haalt u dat.
  • Patrick Vandeputte

    5 jaar geleden
    Dit heeft totaal niks met gerecht, falend of niet, te maken zoals sommigen hier insinueren. Dit gaat over 5 mannen die iemand doodslaan omdat ze DENKEN dat hij iets gedaan heeft. En diegenen die dat menen te moeten goedpraten komen toch wel enkele hersencellen tekort. De dooddoener "het zou eens uw kind eens moeten zijn' doet hier zelfs helemaal niks ter zake. Het is überhaupt zelfs niet zeker dat het slachtoffer iets gedaan heeft.
  • Andy Naeyaert

    5 jaar geleden
    Het moet maar jou kind zijn dan op dat moment denk je niet meer na omdat het gerecht ook hun werk niet meer doet, ze worden soms zelfs beschermd dus ik versta ergen wel die 5 mannen, en ik versta niet dat mensen pedofielen nog kan verdedigen
  • Pieter Werlo

    5 jaar geleden
    Mensen die hier reageren met "stel dat hij het gedaan heeft...(en ca va wel)" beseffen niet terdege dat zij zelf ook kunnen doodgeslagen worden. De vraag is niet "stel dat hij het gedaan heeft". De vraag is of he uberhaupt ooit iemand doodslaat. Het antwoord is nee.
  • Patrick K

    5 jaar geleden
    Tom , dit kunnen ook heel verstandige mensen geweest zijn, ik begrijp je niet goed. Moord met voorbedachte rade al evenmin.... als ik moest vermoeden dat er een vetzak aan mijn vrouwtjes zit zal het zonder voorbedachte rade zijn en de gevolgen weet ik ook nog niet...hopelijk voor hem is het dan een heel sterke man en ik heb geen ondersteuning nodig