BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

250 mensen betogen voor dierenrechten in Brussel: “De toekomst is vegan”

In Brussel hebben deze namiddag zo'n 250 mensen deelgenomen aan de eerste Animal Rights March in België. De betogers eisen dat er een einde komt aan het dierenleed en dat dieren rechten krijgen. 

18 reacties

  • Nicole Vogelaere

    5 jaar geleden
    Ben ook tegen dit soort demonstraties van welke soort dan ook. Mensen iets op dringen werkt averechts. Waarom je jou als veganist steeds moet verdedigen snap ik evenmin, je kiest uiteindelijk voor het goede. Een leven blijft een leven, het kweken er van om een soort te onderhouden is niet de natuur. Dieren worden beschouwd als producten. Hoe kan dit steeds mooi gepraat worden?
  • John Boog

    5 jaar geleden
    Als ik het goed begrepen heb leven er op elk moment 70 miljard dieren die gehouden worden om uiteindelijk te dienen voor consumptievlees. Feitelijk vragen die vegans dus om uitroeiing van 70 miljard dieren, want als iedereen vegan is geworden zijn die dieren volstrekt overbodig geworden.
  • Anne Callebaut

    5 jaar geleden
    Al duizenden jaren voeden we ons met dieren,en die vegitariers gaan dat afschaffen,dat wil ik zien en hoe en wanneer????????
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Een leeuw zal ook niet twijfelen als die een lekker mensenhapje krijgt. Eten en gegeten worden, het is de natuur. Deze planteneters gaan tegen hun natuur in en proberen ons dat ook op te dringen. Leven en laten leven is ook een natuurwet, daar zondigen deze vegans massaal aan.
  • Chiram Van Hamme

    5 jaar geleden
    massa vlees productie is idd slecht. liever samenleggen met hele hoop buren bij kleine lokale boer die geen voer maar natuurlijke voedsel geeft. Zolang al het vegan eten moet ingevoerd worden en ingepakt in plastiek is het even vervuilend om dat te stimuleren dan eco en locaal te gaan.