Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © AFP

Straat die naar hem vernoemd is en een “onvergetelijke avond”: dit was het afscheid van Kompany bij Man City

Vincent KompanyEen memorabele dag voor Vincent Kompany (33). ‘Vince The Prince’ nam afscheid van Manchester City in stijl. De club vernoemde een straat op het oefencomplex naar de Rode Duivel en er zijn plannen voor een standbeeld aan het Etihad Stadium. Een zichtbaar genietende Kompany volgde zijn afscheidswedstrijd - een 2-2-gelijkspel - aan de zijde van Pep Guardiola in de dug-out. 

29 reacties

  • Diego Pepre

    5 jaar geleden
    Respect voor Vince en ook dat hij voor het Belgisch voetbal gekozen heeft. Echter geen respect voor City,de CL en het belachelijk vele geld. Hopelijk winnen ze de CL nooit. Deze maken het voetbal volledig kapot en zorgen ervoor dat het voetbal herleid wordt naar een oligopolie van enkele clubs om maar te zwijgen waar het geld van al die rijke Chinezen, Arabieren e.d. vandaan komt. Het is hierdoor dat Belgische clubs zelden nog iets zullen voorstellen in Europa.
  • Erik Audenaert

    5 jaar geleden
    De naam van de straat zal The glass man street heten waarschijnlijk .
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    @Lodewijk van Maele: je gaat Vanaken toch niet vergelijken met Kompany. De eerste is wel groot, maar hij komt nog niet tot aan de enkels van Kompany en zal daar ook nooit komen.
  • rony de bilde

    5 jaar geleden
    Omdat ge op een bal kunt trappen verdient men hier in belgie respect veel geld verdienen om een spelletje, in mijn ogen verdienen de mensen die hard en lang werken respect zo ook mensen die belangloos zich inzetten voor de medemens
  • etienne vijverman

    5 jaar geleden
    echt verdient en geniet er van !!!! een groot voorbeeld voor velen en de jeugd