Voor de tweede keer in twee dagen moet Canadees premier Justin Trudeau zich verontschuldigen.
Volledig scherm
Voor de tweede keer in twee dagen moet Canadees premier Justin Trudeau zich verontschuldigen. © REUTERS

Ook video van in zwart geschminkte Justin Trudeau opgedoken

Een dag nadat een foto uit 2001 werd gepubliceerd van de Canadese premier Justin Trudeau verkleed als Aladdin, inclusief donkere schmink, is ook een video van Trudeau in blackface opgedoken uit de jaren negentig. 

176 reacties

  • Mike Coeman

    5 jaar geleden
    Wat worden de blanken te kakken gezet seg! Of mag dat ook niet gezegd worden? Iets dat bijna 20 jaar geleden is gebeurd, die man staat daar met een brede glimlach, is mooi gekleed, volledig in personage en in mooi gezelschap. Wie beledigd hij hier mee? Waar gaan we naar toe, erg!!
  • robert boonen

    5 jaar geleden
    Was hij chinees geschminkt had geen haan erover gekraaid. Wat is me dat voor zever in pakjes ?
  • Albert Hendrix

    5 jaar geleden
    Dus in toneelstukken en filmen mag je niet meer voordoen als homo, jood, zwarte en mohammedaan enz want dat is racistisch en discriminerend ook geen dove ,blinde of autistisch .
  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Moeten we nu al die Afrikaanse stammen die bij bepaalde feestelijkheden hun gezicht wit schilderen dat verbieden en om verontschuldigingen vragen? Dat is totaal van de pot gerukt.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    De ouders van Trudeau hebben vast vergeten om hem uit te leggen wat sprookjesfiguren zijn?Zijn links liberale beleid is daardoor ook nog gebaseerd op cadeautjes uitdelen zoals Sinterklaas? Maar dan wel zo politiek correct met gemeenschapsgeld van zijn belastingbetalende burgers, net zoals hier.