Mark Zuckerberg in Washington.
Volledig scherm
Mark Zuckerberg in Washington. © EPA

Zuckerberg ontmoet Trump: laat weten dat hij Whatsapp en Instagram niet wil verkopen

De CEO van Facebook Mark Zuckerberg heeft in Washington verschillende Congresleden ontmoet, en had “een goede, constructieve ontmoeting” met de Amerikaanse president Donald Trump in het Witte Huis. Zuckerberg liet weten dat hij Instagram en WhatsApp niet wil verkopen. 

5 reacties

  • Peter Hegge

    5 jaar geleden
    Nu de techbedrijven hun eigen munt gaan uitgeven worden ze sterker dan de landen. Hebben technische wapens, Geen doden maar enorme invloed en toegang tot het publiek. De politici zijn mede afhankelijk van deze nieuwe heersers.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Het maakt niet uit of ze links of rechts zijn. Als ze extreem zijn en haat+leugens verspreiden worden ze gecensureerd. Simpel. Toevallig zijn de republikeinen de grootste verspreiders van haat en leugens, dus voelen ze zich geviseerd. Tja.
  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    Facebook censureert enkel de extreme republikeinen, net als YouTube en twitter. De enige die constant de regels, bvb op Twitter, aan zijn laars lapt is Trump: fake news, getreiter en beledigingen alom. Zou ook geblokkeerd moeten worden. Dit heeft niets te maken met censuur wel met goede manieren.
  • Jean-Paul Halsberghe

    5 jaar geleden
    Facebook censureert conservatieve leden en populaire stemmen. FB is een politike zwaargewicht, niet meer ''sociale media''
  • Dirk Detiege

    5 jaar geleden
    Ja en er is zeker met geen woord over de "libra" gepraat zeker. Trump wou een facebook account aanmaken, maar wist niet hoe.