© VRT

Natalia in ‘Het Huis’: “Mijn partners konden lange tijd niet aan mijn vader tippen”

Na ex-veldrijder Sven Nys is zangeres Natalia (36) te gast bij Eric Goens in Het Huis. Zij praat over haar moeilijke schooltijd, de bekendheid waar ze af en toe mee worstelt en haar vader die zelfs na zijn dood een schaduw op haar relaties wierp.

tdl, mrra

"Ik ben zwaar mentaal gepest geweest", vertelt Natalia in de aflevering van vandaag. Haar periode op het internaat was geen gemakkelijke tijd. De pesterijen zijn iets wat een zware impact had op haar als kind.

Ook over haar bekendheid is ze openhartig. “Ik heb het moeilijker met mijn bekendheid dan ik dacht”, vertelt Natalia in Het Huis. “Soms is bekend zijn niet tof, dan is het te veel. Ik vind dat ik dat mag zeggen. Wie beweert dat die bekendheid nooit te veel is, die liegt.”

Natalia is bij Eric Goens haar gebruikelijke nuchtere zelf. Dat ze het buitenland wil veroveren, is volgens haar geen grootheidswaanzin. “Dat gaat ­gewoon om het avontuur, om persoonlijke groei, met geld heeft dat niks te maken. Ik mag dan vierhonderdduizend platen hebben verkocht, wat ben ik daarmee als ik nu ongelukkig zou zijn?”

Natalia praat onvermijdelijk ook over haar vader Willy Druyts, die zes jaar geleden op 80-jarige leeftijd overleed. “Ik vertelde hem alles, ging met hem winkelen. Ik heb mijn vader zo op een voetstuk gezet dat het voor latere partners moeilijk was om beter te doen. Dat heb ik nu wel losgelaten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer