© was

Ex-miss België Alizée Poulicek al zwanger toen haar Filip naar de cel ging

“Ik heb dagenlang gehuild, maar hij wilde echt naar de gevangenis”, zei de ex-miss eerder al in een interview met het Laatste Nieuws. Ze stond er immers alleen voor met twee kleine kindjes. Die opmerking wordt nu nog begrijpelijker, aangezien Alizée aan Story heeft verteld dat ze toen al zwanger was.

Filip Meert (47), de man waarmee Alizée (29) al drie jaar een koppel is, uit Wilrijk was veroordeeld tot zes maanden cel voor een verkeersruzie waarbij hij de zijspiegel van de wagen van een andere bestuurder aftrapte.

Hij wou absoluut in de cel en hij weigerde een werkstraf van 60 uur uit te voeren. “Ik hoef geen gunsten van het gerecht zolang men de fouten, het gesjoemel en het gemanipuleer uit een oud fraudedossier tegen mij niet rechtzet”, zei hij toen tegen Het Nieuwsblad.

Zware tijd

“Emotioneel was dat heel zwaar”, vertelt Alizée tegen Story. “Ik had mijn handen vol én was zwanger, terwijl Filip zat te niksen in de cel. Ik moest zijn klanten bellen om afspraken te annuleren, de pers te woord staan en mijn twee zieke kindjes (van 4 en 8 maanden) verzorgen.”

Alizée was heel bang dat Filip zelfs de bevalling zou missen, als hij zijn straf van zes maanden toch volledig moest uitzitten. 14 dagen later besloot hij daarom toch om met een minnelijke schikking vrij te komen. Ze kunnen nu samen uitkijken naar het nieuwe kindje.

Een derde kindje in huis

Alizée en Filip hopen nu dat haar zwangerschap goed verloopt, want de ex-miss heeft al twee miskramen te verwerken gekregen. Ook de zwangerschap van hun zoontje Max (van 8 maanden) verliep niet zoals het hoorde; de kleine werd te vroeg geboren met een spoedkeizersnede.

“Ons kind is meer dan welkom”, zeggen ze tegen Story, “maar we beseffen dat het hectisch zal worden. We moesten toch twee dagen bekomen van het nieuws.” Alizée hoopte op een meisje, maar het wordt een derde jongetje. “Ja, er zal te veel testosteron in huis zijn!” lacht de ex-miss. “Maar het belangrijkste is dat ons kind gezond is.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer