Geen al te slecht weer vandaag

Dinsdag wisselen brede opklaringen af met wolkenvelden, bij maxima van 9 graden. Ook de komende dagen krijgen we afwisselend zon en wolken en wordt het zachter met maxima rond 10 graden. Vanaf het weekend meer kans op regen. Dat meldt het KMI.

Maandag blijft het droog en wisselen brede opklaringen en wolkenvelden elkaar af. De maxima liggen tussen 5 en 9 graden en de wind waait zwak uit het zuidoosten.

Dinsdagnacht neemt de bewolking toe in de noordwestelijke landshelft. De minima liggen tussen -2 en +3 graden. Er waait een zwakke tot matige zuidoostelijke wind, later draaiend naar zuid.

Ook woensdag blijft het droog al neemt in de loop van de dag de bewolking overal toe. De maxima liggen tussen 6 en 10 graden. Er staat een lichte tot meestal matige wind uit het zuiden tot zuidwesten.

Donderdag blijft het in het centrum en oosten van het land droog met vaak veel hoge en middel wolkenvelden. Vrijdag blijft het grotendeels droog maar bewolkt. In het weekeinde zal de bewolking overheersen, met vooral zondag mogelijk enkele buien of wat regen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer