Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © AP

Nog eens 26 vrouwen beschuldigen Trump van ongewenst seksueel gedrag in nieuw boek: “Hij greep naar mijn genitaliën”

Tientallen vrouwen beweren in een nieuw boek dat de Amerikaanse president Donald Trump op misplaatste wijze met hen omging. 43 van hen spreken van ongepast gedrag, inclusief 26 vrouwen die het over ongewenst seksueel gedrag hebben. De titel van het boek is duidelijk: ‘All the President’s Women: Donald Trump and the Making of a Predator’, of hoe Trump volgens de auteurs een seksueel roofdier werd.

30 reacties

  • Sonja Verbist

    4 jaar geleden
    Voor veel vrouwen is het moeilijk om een klacht wegens aanranding in te dienen ,want veel mensen willen het slachtoffer maar al te graag als dader neerzetten. Ik höop dat de 21ste eeuw het echte sluitstuk wordt van de ontvoogding van de vrouw en dat echte gelijkheid tussen man en vrouw een werkelijkheid wordt. ME TOO met alle tekortkomingen helpt daar zeker bij. Solidariteit tussen vrouwen, voor vrouwen is een machtig wapen. Over Trump ga ik me niet uitspreken .
  • Ronny Thijssen

    4 jaar geleden
    Wat ze allemaal niet proberen. Na 20 jaar gaan ze klagen. The Best President ever.
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Me Too heeft een nieuw wapen gevonden om Donald Trump weg te werken. Maar of het allemaal waar is? Met leugens belandt je daar ook gemakkelijk in de cel!
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    U schijnt Trump heel goed te kennen, Diana De Wit. Indien al die beschuldigingen waar zijn vraag ik mij wel af hoe Trump ooit tijd gehad heeft om te werken.
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Waarom niet onmiddellijk klacht neergelegd?