© DBA

Josje Huisman opent pop-upstore op Meir

Op 16 oktober opent Josje Huisman een eigen pop-upkledingzaak voor vrouwen op de Meir, MORE. De winkel komt er in het voormalige pand van New Look. Dat maakte Josje zelf bekend op haar sociale media.

rvre

“Met MORE wil ik meer bieden dan wat je verwacht: meer variatie, meer kleur, meer keuze. Wij vrouwen zijn niet eenzijdig, maar verrassend, gevarieerd en elke dag anders. Wat je gisteren mooi vond, is vandaag misschien al minder je ding. MORE is toegankelijk voor elke vrouw, op elk moment”, zegt Josje.

Zelf zal het voormalige K3’tje niet altijd in de winkel te vinden zijn. “Ik zal er af en toe zijn, maar zorg vooral voor alle organisatie achter de schermen”, zegt ze. De collectie van de winkel is ook online te bestellen. Vorige maand bracht de blonde van K3 nog Goed Bevallen? uit, een boek over haar zwangerschap. Eerder al schreef ze Dresscode Josje over de kunst van outfits samen stellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER