Kelly en Andrei
Volledig scherm
Kelly en Andrei © VIER

Andrei imiteert Sam Gooris en opnieuw verlaat een vrouw ‘Dancing With The Stars’: de hoogte- en dieptepunten uit de wedstrijd

TVDe vierde liveshow van ‘Dancing With The Stars’ stond in het teken van een ‘trip down memory lane’. Nostalgie troef dus in deze aflevering. En dat leverde erg verschillende resultaten op. Kelly Pfaff scoorde opnieuw een topscore, Viktor en Christoff bungelden wederom onderaan het klassement, maar het was Evy Gruyaert die uiteindelijk de wedstrijd moest verlaten. 

15 reacties

  • Nathalie CAES

    5 jaar geleden
    1x raden wie dat spel daar wint
  • CAROLINE PINTELON

    5 jaar geleden
    volledig akkoord met vele meningen van vorige reacties, de stijve harken blijven in de running en de echte dansers vliegen eruit, spijtig.en inderdaad kijkers niet laten meestemmen die stemmen enkel op hun idool en niet op de dans capaciteiten van andere.programma komt niet meer geloofwaardig over, bende amateurs. en ook Kat Kerhofs had zeker moeten winnen vorige editie, maar ja als je vriendje bent van Gertje gaan vele deurtjes open zo te zien, zou daar nu geld mee gemoeid zijn? Caroline Pint
  • DANNY WITTEVRONGEL

    5 jaar geleden
    Dansen ? Wat dansen ? Een hoop show verkopen , dat is zeker !
  • Stefan nimmegeers

    5 jaar geleden
    Als dit geen opgezet spel is dan weet ik het niet meer. Het is zo dat de populariteit van de deelnemers meer telt dan de dansmogelijkheden. Hier houdt het op voor mij. Elk jaar begin je naar zo een komedie te kijken en telkens kom je bedrogen uit.
  • Chantal Claes

    5 jaar geleden
    Hoe geloofwaardig is dergelijk programma nog als een stijve hark als Viktor erin blijft en een goede danseres als An Pira sneuvelt.