Zetel van Riziv in Brussel.
Volledig scherm
Zetel van Riziv in Brussel. © photo_news

Ziekenfondsen willen medicatie alzheimer niet langer vergoeden

Artsen en ziekenfondsen stellen voor om niet langer de geneesmiddelen tegen alzheimer terug te betalen omdat ze onvoldoende werken. Dat schrijven De Standaard, Het Nieuwsblad en Le Soir maandag. 

27 reacties

  • guido herman

    5 jaar geleden
    mijn vrouw neemt al 2 jaar donepezil voor niets dan, is nu opgenomen in het centrum voor alzheimer , in plaats zouden ze beter de onderzoeken voor de ziekte van alzheimer meer geld geven om de juiste medicatie te vinden, mischien wat geld van het kankerfonds aan deze onderzoeken besteden
  • Bart van Ransbeeck

    5 jaar geleden
    homeopathie dankt zijn opgang begin 20ste eeuw dank zij het KWIK-schandaal vd geneeskunde , die patienten vergiftigde met drinken v kwikwater , vandaar t gezegde 'kwik en gezond' en daarna kritisch werden die kwikdokters kwakzalvers genoemd , vandaag hebben we onze altzheimer te danken aan KWIK ...aluminium lood koper cadmium...en virussen leven op die rommel ,maar dat heeft dr Magi niet geleerd in haar opleiding ...blind geloof in nepmedikatie heeft ze wel geleerd ...
  • Patrick Mechels

    5 jaar geleden
    Dan heeft de bevolking al die tijd een tegemoetkoming gekregen voor placebo’s. Wie is er dan uiteindelijk beter van geworden? Dat is deze regering dan waarschijnlijk ook vergeten. Ze zijn de laatste tijd het recente geheugen van hun gevoerde campagnes voor 26 mei ook kwijt. Zouden ze dan ook Alzheimer hebben?
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Wellicht gaat de ziekenbond hun jarenlange bijdragen dan terugbetalen...met intrest uiteraard.
  • Janina Leemans

    5 jaar geleden
    Geef ze dan een optie voor waardig en eervol het leven uit te gaan... want jaren als een plant te leven kost veel meer voor de mutualiteiten dan euthanasie op een moment dat ze zelf kiezen.