I love my job: Adam Haji werkt voor Politie Antwerpen

door
afrodite.trevlopoulos
Leestijd 1 min.

te denken»

Wie? Adam Haji

Leeftijd? 36 jaar

Studies? ingenieur bouw/openbare werken

Functie? diensthoofd vastgoed

Bedrijf? Politiezone Antwerpen

Wat doe je?

«Ik ben diensthoofd vastgoed bij Politie Antwerpen. Naast het uitwerken, opvolgen en bewaken van alle processen, tracht ik mijn teamleden zoveel mogelijk te coachen en te motiveren. Niet zo lang geleden was ik zelf nog vastgoedbeheerder en projectleider binnen dezelfde dienst. Begin dit jaar kreeg ik de kans om door te groeien en die heb ik met beide handen gegrepen.»

Waarom Politiezone Antwerpen?

«Ik deed stage bij een groot baggerbedrijf, maar voelde me daar niet thuis. Bij Politie Antwerpen is er meer ruimte om werk en privé op elkaar af te stemmen. Bovendien kan ik met verschillende partners netwerken, dat maakt het extra boeiend.»

Wat maakt werken bij PZA anders?

«De diversiteit binnen de organisatie heb ik altijd als positief aangevoeld. Bij PZA krijgt iedereen een eerlijke kans op basis van je kwaliteiten. Bovendien profileert ons korps zich als voortrekker voor tal van innovatieve ontwikkelingen. Je wordt gestimuleerd om out of the box te denken.»

Wat vind je het leukst aan je job?

«Ik krijg de kans ideeën te lanceren die au sérieux worden genomen en die ik samen met mijn team en externe partners in de praktijk kan omzetten. Dat geeft enorm veel voldoening.»