BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Ook afgelopen weekend geen maat op Eli Iserbyt: “Snak naar duel met Mathieu”

VeldrijdenVier op zes. Leider in Wereldbeker en Superprestige. Niemand die Eli Iserbyt (21) wat doet in Van der Poel-loos veldritland. Het is wachten op ‘His Royal Highness’. “Dan is mijn rijk wellicht uit. Al snak ik nu toch eens naar een duel met Mathieu.”

12 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    dream on....Eli is een erg getalenteerd veldrijder, maar men moet ook beseffen dat het niveau van de veldrijders in de breedte op de moment erg mager is. Die getalenteerde veldrijders die als toekomstig winnaar vernoemt zijn in de laatste 5 jaar... er zijn er maar 2 die het echt waar hebben gemaakt nl Van Aert en Aerts. Vorig jaar was de kloof zeer duidelijk zichtbaar.. 3-4 man en dan een enorm gat. Zeer lang geleden dat we in de breedte zo zwak scoorden Eli mag dan winnen, de kloof is wel groot
  • Kenny Geerts

    5 jaar geleden
    De cross is dood zonder Vdp en Van Aert het niveau is 3 treden lager dan de voorbije 40 jaar... En zij sorry Iserbyt maar ge krijgt ne minuut of meer aan uw broek van VDP.
  • Luc Scheepers

    5 jaar geleden
    Eli, respect voor uw prestaties. Maar voor Mathieu, denk ik, dat U nog wat te dun bent. Hij is een supertalent. Het is extreem frustrerend als er supertalenten zijn in de eigen generatie. Voorbeelden genoeg: Sven Nys, Michael Schumacher, Stefan Everts, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Erik Geboers, Roland Liboton, .......En nog vele anderen. Men bijt er zich gewoon op stuk.
  • Karel Martel

    5 jaar geleden
    Goed gereden jongen de laatste tijd ,maar voor Thieuke ben je vele maten te klein. Spijtig genoeg.
  • Liliane Vleminckx

    5 jaar geleden
    Momenteel zijn het tweederangs artiesten die toerkes rijden. De echte kampioenen rijden niet mee