Jonny Van Den Broeck heeft een onverwachte bekentenis gedaan tijdens de eerste dag van het proces: “We hebben seks gehad. En dat is ontspoord”.
Volledig scherm
Jonny Van Den Broeck heeft een onverwachte bekentenis gedaan tijdens de eerste dag van het proces: “We hebben seks gehad. En dat is ontspoord”. © BELGA

Verdachte van Pokémonmoord bekent: “Ik greep met beide handen haar keel vast voor wurgseks”

Shashia Moreau (20) is gestorven door uit de hand gelopen wurgseks. Dat verklaarde Jonny Van Den Broeck (27) tijdens zijn verhoor voor het Antwerpse assisenhof. “We hadden seks. Eerst normaal, dan ruwer. Ik greep met beide handen haar keel vast voor een lichte vorm van wurgseks, maar ik heb harder geduwd dan ik zelf doorhad.” De beschuldigde benadrukte dat het nooit zijn bedoeling was om haar te doden. 

11 reacties

  • Marieken Cels

    5 jaar geleden
    Daar geloof ik echt niks van. Waar komt dat bloed zelfs vandaan in zijn bed als zijn verhaaltje waar zou zijn. Ik hoop dat niemand dit gaat geloven.
  • Dirk De Graaf

    5 jaar geleden
    Na het geveinsde geheugenverlies opnieuw een leugen om er goedkoop van af te komen. Gezien de snelheid waarbij de feiten zich afspeelden, was de put misschien al vooraf gegraven. Duidelijk geen schuldbesef, al zal bij de eindpleidooi zijn advocaat wel het tegendeel beweren.
  • ludo vc

    5 jaar geleden
    mijn kleine teen "voelt" dat die man liegt , hij probeert er zich nog uit te praten door de waarheid te verdoezelen of heeft "iemand" in zijn oor gefluisterd dat dit "verzachtende" omstandigheden zouden kunnen zijn ??
  • Elisa deJong

    5 jaar geleden
    Zo vreselijk deze moord.. arm meisje.
  • Guido Ceuleers

    5 jaar geleden
    Ik geloof er niets van. Een meisje van 20 jaar, gaat toch maar niet direct met een voor haar onbekende seks hebben ?Of ben ik niet mee met de 21e eeuw ?