Kay Nietfeld/dpa
Volledig scherm
© Kay Nietfeld/dpa

Parijs, Rome en Berlijn willen cryptomunt van Facebook verbieden: “Libra is niet welkom in Europa”

Frankrijk, Italië en Duitsland bereiden gezamenlijke maatregelen voor om de cryptomunt van Facebook, de Libra, te verbieden in Europa. Dat meldt de Franse minister van Economie Bruno Le Maire, in de marge van de vergaderingen van het IMF en de Wereldbank in Washington.

3 reacties

  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Neen de Banken en Politici zijn Bang dat ze Hun Dictatuur over de Burgers gaan verliezen dan kunnen ze de Burgers niet langer Leeg zuigen en zichzelf schaamteloos verrijken op de Kap van de Burgers !!? Stel ze hebben Geen Bank meer nodig en ze gebruiken een Munt waar de Politiek Geen vat op Heeft , dan Hebben ze dus ook geen macht meer !
  • Gunter Verleyen

    4 jaar geleden
    Gooi buiten die Amerikaanse rommel, als je ziet met welk respect Facebook omgaat met mensen hun gegevens en als de Russen zich weer moeien bepalen ze nog het valutabeleid. Zuckerberg heeft bewezen dat hij compleet onbetrouwbaar is en een chronische leugenaar, voor hem telt enkel harde dollars en het gepeupel krijgt fake-geld
  • Baldr VanHoek

    4 jaar geleden
    Het einde van de dollar in zicht. Begin van een recessie ingezet. De goudkoers al paar maanden goed voor stijging plus 30 procent. De banken zijn hun voorbereidingen aan het maken. En wij weten van niets? Komaan, wie ziet dit niet aankomen.