AFFLIGEM: Walter De Donder in zijn burgemeesterskabinet in Affligem.
Volledig scherm
AFFLIGEM: Walter De Donder in zijn burgemeesterskabinet in Affligem. © Mozkito

Ook Walter ‘kabouter Plop’ De Donder wil CD&V leiden

Aan allen die zich kandidaat stellen, proficiat! Ook Walter De Donder, de burgemeester van Affligem én de burgemeester van Samson & Gert doet een gooi naar het voorzitterschap van CD&V. Hij is al de vijfde kandidaat-voorzitter, na Vincent Van Peteghem, Katrien Partyka, Raf Terwingen en Sammy Mahdi.

21 reacties

  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Hij mag zeker voorzitter worden voor mijn part ...! De enige die de waarheid durft te vertellen En niet blind of naïef is hoe het eraan toe ga in dit land !
  • An Vanden Bossche

    5 jaar geleden
    Over 'luisteren': Gaston Eyskens: Een minister buigt niet voor verzet van de straat. Laat dat nu pas zijn wat Kris Peeters de hele tijd heeft gedaan: de mening van de somste uit de straat verkondigd.
  • Dirk De Graaf

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat de 2 laatste fotos in het artikel geen voorstelling van de nieuwe federale regering zijn.
  • joris Lemmens

    5 jaar geleden
    Waaaaa tof seg he!
  • Jacques Mertens

    5 jaar geleden
    Van alle kandidaten die ik al zag passeren is dit nog de beste. In Affligem zijn ze er heel tevreden over.
  1. Waarom Luc De Vos tien jaar na zijn dood groots eerbetoon krijgt in Antwerpen: “Zelf heeft hij nooit in Lotto Arena gestaan”

    Waarom Luc De Vos tien jaar na zijn dood groots eerbetoon krijgt in Antwerpen: “Zelf heeft hij nooit in Lotto Arena gestaan”

    Sterren komen, sterren gaan, alleen Vos blijft bestaan. Iedereen in Gent weet dat. Toch wordt de grootse hommage aan Luc De Vos eind dit jaar, 10 jaar na zijn dood, niet in Gent georganiseerd, maar in Antwerpen. Manager van het eerste uur Noelle Vanhelsuwé nodigde vrouwelijke artiesten uit om na tien jaar “een extra dimensie aan het Vossiaans universum” toe te voegen. Wat houdt dit precies in?
    Gent
  2. “Een terreurbewind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt TikTok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaatste kans
    PREMIUM
    Update

    “Een terreurbe­wind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt Tik­Tok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaat­ste kans

    “Ik heb me soms stoer gedragen, zodat mensen schrik van me hadden." TikTok-sensatie ‘Flinke Jongen’ (22) uit Wingene was volgens het Openbaar Ministerie trots op de afpersingen die hij pleegde. Zo werd een tienermeisje op haar 15de door de TikTokker overvallen in het station van Gent-Sint-Pieters, vlak na haar examens. “Ik had geld gekregen van mama, maar was plots alles kwijt. Al vind ik wel dat hij niet thuishoort in de gevangenis.” De rechter volgde donderdag die stelling, al spelde ze Alexander Tseboyev wel flink de les.
    Wingene, Gent, Sint-Niklaas