Kamerlid Dries Van Langenhove dient klacht in tegen onbekenden nadat in de stationsbuurt van Gent Dampoort affiches zijn opgedoken met doodsbedreigingen.
Volledig scherm
Kamerlid Dries Van Langenhove dient klacht in tegen onbekenden nadat in de stationsbuurt van Gent Dampoort affiches zijn opgedoken met doodsbedreigingen. © Photonews, Belga

Affiches met doodsbedreigingen: Dries Van Langenhove dient klacht in

Kamerlid Dries Van Langenhove dient klacht in tegen onbekenden nadat in de stationsbuurt van Gent Dampoort affiches zijn opgedoken met doodsbedreigingen. Op een affiche staat het opschrift "Gezocht: dood of levend" onder een foto van een gewapende Van Langenhove. De NMBS laat de affiches verwijderen. 

8 reacties

  • Nema De Geest

    4 jaar geleden
    Het zou me niet verbazen mocht onze Dries deze affiches zelf hebben opgehangen om nog eens in de media te komen. Zo kan hij weer de slachtofferrol opnemen en "links" beschuldigen zonder enige bewijzen. Triestig figuur. Dat gezegd zijnde, wie ze ook heeft opgehangen, Dries, Schild en Vrienden of iemand anders. Niet goed te praten, er hoeft maar een gek te zijn die het volgt.
  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Terecht, oppakken die daders en 15 jaar cel.
  • Karel Vanormelingen

    4 jaar geleden
    Verdraagzaam links weer goed bezig
  • Vincent Dewyse

    4 jaar geleden
    Ik zie geen doodsbedreiging. Dit is, zoals de meesten weten, een reeds lang klassiek geworden parodie uit de Amerikaanse Old West traditie (Wanted: dead or alive). Met dit knutselwerk lijkt de anonieme auteur niet veel meer aan te geven dan dat de geportretteerde in zijn ogen een crimineel is. Er staat even goed ook 'levend'. Naast een 'bedreiging met de dood' is er dus een 'bedreiging met het leven' in te lezen. Het politieke forum lijkt een puberale jongenskamer te worden.
  • Freddy Sonnemans

    4 jaar geleden
    Onze justitie kennende zal aan deze klacht weinig gevolg worden gegeven.