Photo News/ RV
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/ RV

Dit zijn de meisjes die met Elisabeth mogen gaan vieren

Prinses Elisabeth viert haar 18de verjaardag samen met 80 leeftijdgenoten. De jongens en meisjes komen uit alle provincies, Brussel en de Duitstalige regio en worden allemaal dit jaar 18. De meeste van hen hebben vooraf al een brief met een persoonlijke boodschap aan de kroonprinses gestuurd. Deze vijf kijken er alvast heel hard naar uit. 

10 reacties

  • Victor OOMS

    4 jaar geleden
    Alvast een gelukkige verjaardag toegewenst.Dat NVA niet naar het feest gaat zal deze partij veel stemmen kosten.Zij ontvangen wel een riant loon van de staat en dat weigeren ze niet.Dat toont het ware gezicht van deze partij.
  • Su Sawikandra

    4 jaar geleden
    Ergens is het triest dat een Belgische prinses kunstmatig opgelegde feestjes krijgt met mensen die ze niet kent en dit om de eenvoudige reden dat ze geen vrienden kan hebben vanwege haar geïsoleerd bestaan. Wie het gaat betalen is nog wat anders, maar toch zouden we medelijden moeten hebben met de kinderen van koningshuizen.
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Als er toch overal zo bespaart moet worden, begin dan eens met deze nutteloze middeleeuwse dienst gewoon af schaffen. Het gaat een gigantische besparing zijn. En schaf al dat kastelengedoe eens af. Hier staat ook nog een gigantisch kasteel leeg in de stad waar de gouverneur zogezegd zijn residentie heeft, met een tuin waar niemand in mag komen behalve de tuinman.
  • Peter Thys

    4 jaar geleden
    en denk je dat met een republiek geen geld gaat gebruikt worden van de belastingbetaler, elke stok is er één om met te slaan.Wij zullen dan voor een ander of iets anders betalen.Want ik dacht dat de meeste landen met president nog hogere rekeningen voorleggen
  • Berthie Gijsen

    4 jaar geleden
    Wik kunnen dat weer betalen.Weg met dat koningshuis.