Matthijs besloot na lang wikken en wegen toch bij de zender NPO te blijven.
Volledig scherm
Matthijs besloot na lang wikken en wegen toch bij de zender NPO te blijven. © ANP Kippa

Matthijs van Nieuwkerk stopt na 15 jaar met ‘De Wereld Draait Door’

TVMatthijs van Nieuwkerk stopt dan toch met ‘De Wereld Draait Door’. Op 27 maart is de laatste uitzending van de Nederlandse talkshow die 15 jaar lang op de buis te zien was. De verwachting is dat de Nederlandse omroep het nieuws op korte termijn wereldkundig zal maken.

9 reacties

  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    Alle presentatoren hebben hun eigen produktiemaatschappijtjes waarmee ze factureren aan de openbare omroep, net zoals in Belgie. Dus ze ontvangen een loon en factureren allerlei hand en span diensten via hun bedrijfje.
  • Yves Pinoy

    4 jaar geleden
    Ik ga het programma missen. Misschien iets dergelijks op de Vlaamse televisie? Maar met huidige besparingen bij de VRT zal het eerder VTM worden.
  • William Helsen

    4 jaar geleden
    Ik hoor altijd dat het loon van Matthijs te hoog is maar, zeven maanden per jaar vijf dagen per week een live programma maken dat goed bekeken wordt. Dus ook veel reclame inkomsten voor de NPO, hoeveel denk je dat die anderen verdienen?
  • willem sliggers

    4 jaar geleden
    Het was een goed programma , leuke kerel , maar de lawaaierige intro van het prograamma 'de wereld draait door ' kan ik niet smaken ! Nederlanders maken steeds veel lawaai , gelijk waar.
  • Kevin Cunningham

    4 jaar geleden
    Hij is de definitie van een champagne socialist.