Prins Harry ligt in overleg met de bank.
Volledig scherm
Prins Harry ligt in overleg met de bank. © Photo News

Prins Harry praat met Amerikaanse bank over samenwerking: “Hij wil miljoenen verdienen”

RoyaltyNu prins Harry een stapje terug heeft gezet binnen het Britse koningshuis, is de vraag waar hij en zijn vrouw Meghan de rest van hun tijd mee gaan vullen. De hertog van Sussex zou zijn zinnen onder meer hebben gezet op de financiële sector en in gesprek zijn met de Amerikaanse bank Goldman Sachs, zegt een ingewijde in de Britse krant Daily Mirror.

13 reacties

  • Igal Raich

    4 jaar geleden
    Mooie zet van Harry zogezegd zelf eerlijk een paar miloejn verdienden, alsof hij niet genoeg heeft staan op zijn rekening waarschijnlijk tientallen miljoenen van de Britse tas betaler en gestolen kolonie gelden..Maar de mensen met blauwe bloed moeten toch niet werken?!
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    In de wereld van alle soorten 'kunstenaars' noemen ze dat 'Acte de Présence'. Alleen ligt het [vergoedings]niveau hier ettelijke verdiepingen hoger [en voor de belastingen lager].
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Zo ziet ge maar weer , dat rijke mensen nooit genoeg hebben . Weer eens een goed voorbeeld . En dan willen ze nog meestal nog alles voor niets of beter koop .
  • mieke jansens

    4 jaar geleden
    Het is de zot die evoor betaald
  • Etienne Callebout

    4 jaar geleden
    Laten we nu eerlijk zijn moest hij nu John Hower noemen zou hij nu kans maken om het te maken in de wereld helemaal niet .Daar het geen superbrein is .Hij gebruikt de media en zijn naam faamheid , dus helemaal geen aandacht meer aanbesteden en alles kwijnt weg .