Gitte Vander Elst, de moeder van het dochtertje van Michy Batshuayi, Daya.
Volledig scherm
Gitte Vander Elst, de moeder van het dochtertje van Michy Batshuayi, Daya. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Michy Batshuayi vrijgesproken in dossier rond onderhoudsgeld voor liefdeskind

Premier LeagueDe correctionele rechtbank van Mechelen heeft Michy Batshuayi vrijgesproken in een dossier rond achterstallig onderhoudsgeld. De voetballer is vader van een tweejarig meisje uit Duffel, maar zou hebben nagelaten alimentatiegeld te betalen. Het kind werd verwekt na een onenightstand in Londen. De voetballer weigerde haar te erkennen, maar werd na een verplichte DNA-test toch aangeduid als de vader. Sindsdien moet hij maandelijks 2.400 euro alimentatie betalen.

20 reacties

  • Kjell Van daele

    4 jaar geleden
    Die vrouw heeft hem letterlijk en figuurlijk goed bij zijn pietje!! Voor wa centen heeft ze het er blijkbaar wel voor over da kind zonder vader word opgevoed.
  • Rudy Jacobs

    4 jaar geleden
    mevrouw is een gold digger niet meer niet minder ,is wel makkelijk geld verdienen nietwaar,snel even pakkeje ophalen en maandlijks goe aan verdienen 2500 euro plus hare dop waarschijnlijk dus dames in belgie
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Vrijgesproken ......? Met geld kunt ge helaas alles oplossen en krijgen eh ! Hij geeft niets om dat kind ...was gewoon een wip voor hem ! Maar nomaal dat hij moet betalen ...
  • Ronny Cockuyt

    4 jaar geleden
    Met zijn inkomen is dat een peulschil,het is nog altijd de rechter die beslist,en als het kind iets mankeert op gebied van gezondheid zal dat ook niet voor niet goedkoop zijn wat ze willen doen,ik denk dat een bionisch oor ook wel een pak geld kost,een gewoon oor apparaat kost al veel geld.
  • etienne vijverman

    4 jaar geleden
    2400 € ........ is de onderhoud van de moeder bij ......