rv
Volledig scherm
© rv

Limburgs busverkeer nog hele dag verstoord na agressie tegen chauffeur

Het busverkeer van De Lijn in Limburg zal nog de hele dag verstoord blijven door een vakbondsactie in de stelplaats Beverlo. De chauffeurs van de stelplaats legden het werk neer na een incident in Houthalen-Helchteren, waarbij een chauffeur bedreigd werd door twee reizigers, meldt De Lijn.

9 reacties

  • Jef Klabas

    4 jaar geleden
    De hardwerkende Vlaming is het uitschot van de maatschappij geworden dankzij de laksheid van de overheid die wel zwaar straft voor futtiliteiten zoals de LEZ-zones waarbij armere mensen verplicht worden een nieuwe auto te kopen en zijn waarde van zijn oudere wagen drastisch ziet verminderen.....net zoals bij de huizen.....
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Ik heb het al meermaals gezegd: geef de dader 1 jaar effectief en hang posters in stations, bussen, metros en treinen: de volgende krijgt 3 jaar. Het zal dan wel gedaan zijn.
  • Maryam Spijk

    4 jaar geleden
    Ik hoo dat ze snel de daders hebben gevonden . En uiteraard goed worden bestraft. Want die is toch te gek voor woorden de buschauffeurs doen ook maar hun werk
  • Jean-Pierre Vercruysse

    4 jaar geleden
    Een schande! Laten we hopen dat de daders kunnen gevat worden!!.... en dat ze in de rechtbank geen "wereld vreemde rechters" hebben De chauffeurs doen hun werk waar wij allemaal dienst van krijgen. Ze moeten beschermd worden!!
  • guido verlinden

    4 jaar geleden
    Geef ze eens echte straf,dan is dat opgelost