© GMAX AGENCY

Beerschot wil vol huis met Valentijn: “Breng een ander ratje mee” (OPROEP)

Met nog 3 wedstrijden te gaan, is Beerschot co-leider en volop in running voor de tweede periode. Voor de volgende wedstrijd, tegen OHL, wil de club een vol Olympisch Stadion door alle fans de mogelijkheid te bieden een gratis date mee te brengen.

Koen Frans

De tickets voor de wedstrijd Beerschot – OH Leuven vliegen sowieso de deur uit. De tribune naast het bezoekersvak gaat wellicht niet open, maar de drie overige tribunes zouden vrijdagavond volledig moeten vollopen. Beerschot organiseert voor deze topper in 1B een Valentijnsactie, waarbij elke abonneehouder een vriend of vriendin gratis mag meenemen.

Intussen is de kaap van de 7.000 verkochte tickets gerond. Ook morgen en vrijdag kunnen er nog tickets worden gekocht, zowel online als aan de verkooppunten in het stadion. Beerschot–OHL staat immers niet gecatalogeerd als risicomatch met verstrengde maatregelen qua ticketverkoop en zal ongetwijfeld het toeschouwersrecord van dit seizoen in 1B breken. Naast de Valentijnsactie voor abonneehouders zal er op wedstrijddag vanaf 19u ook gratis drank te verkrijgen zijn in het stadion. Er worden 10 gratis vaten bier getapt en er zal ook gratis frisdrank zijn.

Armata Viola bereidt een grote sfeeractie voor en de club overlegt nog met de veiligheidsdiensten welke speciale effecten er mogelijk zijn om bij opkomst van de spelers de vlam meteen in de pan te krijgen. Ook bij Leuven leven ze enorm toe naar deze wedstrijd. De club riep via sociale media op om met zoveel mogelijk supporters naar het Kiel af te zakken. Voor de bezoekers geldt er geen combiregeling.

“Iedereen met een ticket of abonnement mag bovendien een ander ratje meenemen”, laat de club weten. “Ga met je abo of je afgedrukt ticket naar een van onze ticket corners, en je krijgt een extra ticket gratis. De gratis tickets gelden enkel voor beschikbare plaatsen en worden uitgedeeld zolang er plaatsen zijn op tribunes 1,3 of 4.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

https://beerschot.tickethour.be

OPROEPWelke Valentijn neem jij mee naar het stadion? Heb je misschien al veel langer een Beerschot-date of ontmoette je je liefde voor het eerst op de tribunes van het Olympisch Stadion? Met oog op een artikel wil Gazet van Antwerpen jouw romantisch verhaal horen.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners