Karim met zijn vriendin Roshina met wie hij meedoet aan 'Temptation Island'.
Volledig scherm
PREMIUM
Karim met zijn vriendin Roshina met wie hij meedoet aan 'Temptation Island'. © SBS

‘Temptation’-Karim is erg onzeker omdat hij vroeger dikker was: zo leer je je lichaam wél te aanvaarden

Hoewel Karim Azzoug (23) de harten van de verleidsters sneller doet slaan op ‘Temptation Island’, is de jongeman heel onzeker. “Ik was vroeger dikker en ben gepest geweest”, verklaart hij in het programma. Maar hoe komt het nu dat zoveel mensen het moeilijk vinden om hun lichaam te accepteren, nadat ze flink wat kilo’s afvielen? Wij vroegen het aan klinisch psycholoog en gedragstherapeut An Vandeputte van vzw Eetexpert.be, kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblemen.

3 reacties

  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Die operaties zijn niet nodig Ariane, weet je dat bij deze operaties geregeld ook mensen dood gaan . En op termijn worden ze terug dik , het enige en beste middel is minder eten en niet snoepen .
  • Ariane Gekiere

    4 jaar geleden
    Alleen spijtig dat deze operatie s nodig zijn,alhoewel ik er niet tegen ben..velen kunnen hierdoor geholpen worden..geraken in een depressie willen vermageren, lukt niet Grijpen naar andere middelen ,indien uw bmi 38 of 39 is dan ben je niet zwaar genoeg voor zo n ingreep.moet ge zelf 5000eu ophoesten. Madam DE BLOCK beslist .terwijl ze zelf in een risico factor leeft.geniet van Uw leven ,en laat een ander leven op zijn manier. Ge hebt ook uwen naam niet gestolen . Proficiat Celien TOP
  • heike platteau

    4 jaar geleden
    Groot respect Celien! In zo'n korte tijd zo gigantisch mooi en stralend worden, dan kan je toch niet verwachten dat je brein zo snel volgt hé! Komt allemaal goed! Enjoy life!