Harry en Meghan zouden echt lijden onder de Megxit
Volledig scherm
Harry en Meghan zouden echt lijden onder de Megxit © AP

Zo denken Harry en Meghan over de Megxit: “Onnodig wreed”

Royalty“Zeggen dat Harry en Meghan gebroken zijn, is een understatement", zegt royaltywatcher Omid Scobie. Hij staat erg dicht bij het koppel en beweert dat ze erg lijden om de Megxit. Dat schrijft Page Six.

4 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Eindelijk zijn er ook verstandige mensen die weglopen van deze huichelarij, wat het koningschap en de politiek is. Proficiat, ga jullie eigen weg en dat de zon nu voor jullie mag schijnen zoals deze in die farizeeërwereld nooit geschenen heeft.
  • paul van gele

    4 jaar geleden
    Daar ze zelf verantwoordelijk voor. Want werken kent die rosse niet hoor ! Profiteren van de belasting betaler Oo dat wel. Daar is hij wel voor geboren natuurlijk.
  • Peter Dejaeger

    4 jaar geleden
    ik dacht dat meneer en madam niet in de media wilden komen? ik stel voor er dan ook maar niet over te berichten... bij mij hebben ze afgedaan. wat de buurman van mijn buurman doet interesseert mij evenveel, niet dus.
  • Ricci Latte

    4 jaar geleden
    Het is iets waar zij zelf voor gekozen hebben. En wat hen echt raakt is het feit dat de Queen Mom hen een flinke financiele kater bezorgd heeft. Rijken willen nu éénmaal altijd meer en meer hebben, veel is nooit genoeg.