Laatste solo opdracht Meghan Markle is achter de rug

Ook het laatste solo optreden van Meghan Markle zit erop. De hertogin van Sussex ontving op Buckingham Palace de studenten van Association of Commonwealth Universities (ACU), naar aanleiding van de jaarlijkse viering van het Gemenebest. Meteen daarna vertrok de Amerikaanse terug naar Canada om bij haar zoontje te kunnen zijn.

lla

Markle nam in 2019 de rol van koning Elizabeth II over binnen de ACU, een internationale organisatie die universiteiten en andere onderwijsinstellingen samenbrengt in meer dan vijftig landen. Volgens de website van de organisatie willen de instellingen samen bouwen aan een betere wereld met behulp van onderwijs.”

LEES OOK. Laatste koninklijke opdracht voor Harry en Meghan, maar wat zijn de plannen voor na de ‘Megxit’?

De vrouw van prins Harry sprak tijdens de ontmoeting met verschillende studenten, die onderzoeken hoe we oceanen plasticvrij kunnen maken en samen willen ze bouwen aan meer duurzame steden. Ook het verbeteren van de algemene gezondheid en het ondersteunen van de economische groei stond op de agenda.

Voor haar laatste koninklijke opdracht, eerder nam ze ook al samen met prins Harry afscheid tijdens de viering in Westminister Abbey, droeg de hertogin een donkerblauwe jurk van het Australische modemerk Scanlan Theodore.

Meteen na de ontmoeting vertrok de Amerikaanse naar Canada om bij haar zoontje Archie te kunnen zijn. Op 31 maart neemt het koppel afscheid van hun koninklijke opdrachten en titels, het patronaat van ACU zal ze wel behouden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

­

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER