© pn

Relatie prins Harry en Meghan Markle weer net iets serieuzer

De relatie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle is zopas nog een tikkeltje serieuzer geworden, tenminste als we de laatste geruchten mogen geloven. Volgens tabloid The Sun zou Markle onlangs haar toekomstige schoonzus Kate Middleton voor het eerst hebben ontmoet.

vwh

“Kate keek echt uit naar de ontmoeting en ze wist dat het heel belangrijk was voor Harry. Zij is heel close met haar schoonbroer en hij waardeert haar mening over zijn vriendinnen. Kate vervult in zijn ogen een moederrol”, zegt een bron in het blad. De insider voegt eraan toe dat de ontmoeting vlekkeloos verliep en Meghan ook de kleine prinses Charlotte zag.

© Photo News

De 35-jarige ‘Suits’-ster had een tweetal maanden geleden al kennisgemaakt met prins William in het Kensington Palace, toen Kate op dat moment in hun huis in Norfolk was. The Sun heeft nog meer details over het koppel. Prins Harry en Meghan zouden net terug zijn van een romantisch tripje naar Noorwegen, waar ze het noorderlicht bewonderden. Er zou ook al een nieuwe reis in het verschiet liggen: een skivakantie naar het Zwitserse Verbier, het favoriete wintersportoord van de Harry

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER