© WAS

Joren Dom ondanks emotionele week “vereerd” om aan vijfde seizoen op Bosuil te beginnen

Vlak voor de competitiestart beleefde Joren Dom privé niet zijn prettigste week, maar hij heeft wel zin in het nieuwe seizoen. “Het is een eer om aan mijn vijfde seizoen op de Bosuil te beginnen.”

kristof somers

Woensdag nam Antwerp nog vlotjes de maat van Berchem, al kon die wedstrijd bezwaarlijk voor een echte test doorgaan. Hoewel voorzien was dat hij zou starten, kwam Dom pas in de tweede helft op het terrein. “Mijn papa liep tijdens zijn vakantie een hersentrombose op”, zegt de Kontichenaar met stokkende stem. “Samen met mijn broer ben ik dan ook een paar dagen naar daar getrokken om de situatie op te volgen. Gelukkig is er al evolutie en gaat het intussen stap voor stap beter. Ik miste wel een paar trainingen en dus startte ik niet tegen Berchem.”

Ondanks het grote aantal ronkende namen dat de voorbije jaren op de Bosuil neerstreek, begint Dom straks toch al aan zijn vijfde seizoen bij de Great Old. “Ik kan mij voorstellen dat veel spelers maar al te graag in mijn schoenen willen staan”, lacht de 26-jarige rechterflankverdediger. “Het is een teken dat de club tevreden is over mij. Ik ben alvast vereerd dat ik hier zolang rondloop. Verder maak ik helemaal geen langetermijnplannen. Laat ons nu eerst maar eens werk maken van promotie naar eerste klasse”, aldus Dom.