VIDEO. Zingende pompbediende zegt zijn tankstation na 21 jaar vaarwel

Thierry Claeys (60) verlaat na 21 jaar zijn tankstation in de Damstraat in Vosselare. Binnenkort telt enkel nog de zangcarrière van ‘Nonkel Thierry’, die nog tot februari uw tank vult en u ondertussen op een schlager trakteert.

MATTHIAS COLPAERT

Wie de komende maanden op dinsdagvoormiddag of vrijdagnamiddag nog eens stopt aan het Q8-tankstation langs de Damstraat in Vosselare, zal begrijpen waarom Thierry Claeys (60) een levende legende is in Nevele. Het is niet enkel een van de weinige tankstations waar u nog bediend wordt, maar als u geluk hebt krijgt u er een miniconcertje bovenop.

Negen jaar geleden ontdekte Thierry tijdens een karaokewedstrijd op een camping aan zee zijn zangtalent. Thierry had de smaak te pakken, nam zangles en ging vanaf dan door het leven als ‘Nonkel Thierry’. Sindsdien treedt hij overal in Vlaanderen op en zingt hij zelfs in het Frans en het Duits. En repeteren? Dat doet Thierry aan zijn pomp. Maar binnenkort is het liedje van de zingende pompbediende uitgezongen. Toch in zijn tankstation.

INFO

Nonkel Thierry zelf boeken? Stuur een mailtje naar claeysth@telenet.be of bel 0477-29.74.05

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen