Verplichte afgelasting van airshow speelt Willy Naessens parten: "Zaterdag was een fiasco"

© rr

© pdv

© pdv

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Het afgelasten van de airshow heeft Willy Naessens afgelopen weekend parten gespeeld. “Zaterdag was een fiasco, maar dat hebben we zondag weer goed gemaakt”, aldus Naessens.

pd

LEES OOK: 92-jarige vrouw haalt slag thuis: airshow van Willy Naessens gaat niet door

Een airshow op zaterdagnamiddag moest dé publiekstrekker worden op het Belgisch Kampioenschap Mennen dat Willy Naessens op en rond zijn strohoeve in Elsegem het voorbije weekend organiseerde. Maar de gedwongen afgelasting van het luchtspektakel liet zich dan ook in de publieke opkomst gevoelen.

© pdv

Een inderhaast in elkaar gebokst schlagerfestival kon niet bekoren. “Zaterdag was ronduit een fiasco. We hadden amper 1.000 betalende bezoekers”, zegt Willy Naessens. “Uiteraard is dat aan de afgelasting van de airshow toe te schrijven, al zat het weer ook niet mee. In de namiddag gingen ook nog eens de hemelsluizen open. Maar ons programma op zondag, met onder andere het optreden van K3 dat heel wat mensen lokt, maakt veel goed. De zon is van de partij en er is heel veel animatie. Nu zijn we wel goed bezig, zodanig dat we zeker meer dan 10.000 bezoekers zullen verwelkomen.”

Volgend jaar toch airshow

Met zowat dertig attracties voor groot en klein, waaronder dansacts, ambachten, een roofvogelshow en verschillende demonstraties zoals een slipjacht, was aan animatie inderdaad geen gebrek. Gezellig toeven was het ook in een sfeervol tentendorp met zo'n honderdtal standjes. Maar uiteraard stonden de schijnwerpers op het paardenspektakel waarbij de menners een aantal spectaculaire hindernissen moesten nemen. Willy Naessens wil volgend jaar opnieuw een poging wagen om een airshow te organiseren, maar dan op een ander locatie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen