VIDEO. Chaos op E403 na drie ongevallen op korte tijd

Op de E403 in Ardooie en Izegem zijn maandagochtend op korte tijd drie ongevallen gebeurd. Zo reed onder meer een takelwagen beladen met drie wagens in op een lichte vrachtwagen. Er vielen twee gewonden.

gsd

Bij een eerste botsing in Izegem raakten twee wagens betrokken, maar iedereen bleef ongedeerd. Door de file die ontstond, moest een bestuurder uitwijken voor een voorligger. Hij belandde in de middenberm. Ook hij raakte niet gewond. De file dikte aan met als gevolg nog een derde ongeval in Ardooie.

Een takelwagen met drie auto's reed er in op een lichte vrachtauto die stond aan te schuiven. Beide bestuurders raakten gewond. De brandweer had een hele tijd nodig om de chauffeur van de takelwagen te bevrijden, want hij zat gekneld met de voeten. Hij werd uiteindelijk met verwondingen aan de bil overgebracht naar het ziekenhuis. Door dat laatste ongeval was de volledige autosnelweg versperd ter hoogte van de op- en afritten in Ardooie. Omdat de takelwagen tot tegen de oprit belandde, was ook die afgesloten.

Momenteel kan het verkeer weer door op de E403.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen