Fietser komt - letterlijk - onzacht in aanraking met de lange arm der wet

Een opmerkelijk ongeval in de Duinkerkestraat tussen Adinkerke en Veurne. Woensdagmorgen raakte een jongen gewond toen hij door onoplettendheid met zijn fiets achterop de stilstaande combi van de lokale politie reed.

thv

“We waren op die plaats een ongeval aan het vaststellen. Een Fransman was met zijn auto van de baan geraakt en dook een tweetal meters lager de weide in. Zijn auto raakte daarbij zwaar beschadigd, maar de man kwam er heelhuids van af”, zegt commissaris Toon Fonteyne van de lokale politie. “Erger was het met de jonge fietser gesteld. Hoewel de combi al van op meer dan honderd meter te zien was - we stonden met de zwaailichten op een rechte baan - reed de fietser door onoplettendheid toch op ons in. Hij kwam met een klap met zijn gezicht tegen de achterruit belandde en liep enkele wonden op.”

De fietser werd bloedend naar het ziekenhuis gebracht voor de nodige verzorging. De lokale politie Spoorkin stelde het ongeval met de auto vast, de collega's van de Westkust behandelden het ongeval met de fietser.

© thv

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen