Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Een beeld uit de film 'It's Complicated'.Beeld rv

Wie een luie avond in de zetel plant, kan naar goede gewoonte bij ons terecht voor enkele leuke tv-tips. Een volledig overzicht van het aanbod vindt u op onze tv-pagina.

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma’s in jouw inbox. Ga meteen aan de slag met DM Zapt in Messenger. Je moet alleen maar op ‘Aan de slag’ drukken en de stappen volgen.

It's Complicated

Jane en Jake zijn al tien jaar gescheiden wanneer ze weer samen in bed belanden. Jake wil graag een nieuwe start maken, maar krijgt concurrentie van architect Adam.

Regisseuse Nancy Meyers maakte eerder al Something's Gotta Give en leverde zes jaar later met deze It's Complicated nogmaals een komedie over liefde op leeftijd af. Door het prima acteerwerk en de talrijke komische momenten is ook deze opnieuw een schot in de roos.

Om 20.40 uur op Vitaya.

Radio Gaga

Voor deze aflevering klappen Hessels en Van Malder hun caravan open in het Franse pelgrimsoord Lourdes, waar Maria in 1858 aan Bernadette Soubirous verscheen. De Zuid-Franse stad ontvangt jaarlijks meer dan een half miljoen pelgrims.

Om 21.15 uur op Canvas.

Joris Hessels en Dominique Van Malder in het derde seizoen van 'Radio Gaga'.Beeld VRT 2017

Van Gils & gasten

Op 22 september verschijnt Hij schreef te weinig boeken, het 75ste boek al van Herman Brusselmans. Enkele weken later, op 9 oktober, wordt de veelschrijver 60 jaar. Redenen genoeg om Van Gils & gasten eenmalig om te dopen tot Van Gils & Brusselmans.

Om 22.05 uur op Eén.

Schrijver Herman Brusselmans.Beeld Photo News

Angela Merkel - the Unexpected

De vraag is niet of Angela Merkel de bondsdagverkiezingen op 24 september zal winnen, maar wel met welk percentage ze dat zal doen. Dit portret laat zien hoe de kranige Oost-Duitse aan de macht kwam ten koste van Helmut Kohl en hoe ze ondanks de eurocrisis en de vluchtelingencrisis toch geloofwaardig kon blijven als de meest betrouwbare Europese leider. Aan het woord komen jeugdvrienden en politieke kopstukken en er wordt ook duidelijk hoe toevalligheden soms een carrière bepalen.

Om 22.55 uur op NPO2.

A defaced election campaign poster of the Christian Democratic Union (CDU) party, with a headshot of German Chancellor Angela Merkel and Social Democratic Party (SPD) top candidate Martin Schulz are pictured at a park in Frankfurt, Germany, September 20, 2017. REUTERS/Kai PfaffenbachBeeld REUTERS