© pn

Wereldberoemde actrice onherkenbaar voor nieuwe rol, zie jij wie het is?

Voor haar rol in de nieuwe Hollywoodfilm ‘Battle of the Sexes’ kruipt de hoofdrolspeelster in de rol van de iconische tennisster Billie Jean King. Herken jij de ster met zwarte pruik en extra gespierde armen? Het is niemand minder dan Oscarwinnares Emma Stone.

vwh

De ‘Battle of the Sexes’-film is gebaseerd op de legendarische tennispartij in 1973 tussen Bobby Riggs en Billie Jean King. Die laatste won de match in drie sets en wordt vandaag vertolkt door Emma Stone, onder meer bekend uit ‘La La Land’. De Amerikaanse actrice volgde tijdens de opnames een streng regime om een atletisch lichaam te krijgen en stond onder professionele begeleiding van celeb coach Jason Walsh. Haar work-outs bestonden uit squats, pompen en heupstoten in de voormiddag. In de namiddag werd gefocust op haar arm- en buikspieren. In totaal zat Emma vijf dagen per week in de fitness en vier dagen per week moest ze zich zelfs twee keer per dag in het zweet werken.

© pn

In combinatie met haar work-outs, ging ze ook nog twee keer per week naar de fitness van Jason zelf, waar ze aan muurklimmen en gewichtheffen deed. “Ze kon meer dan 130 kilo heffen met haar heupen en zo’n tachtig kilo met haar armen. Ze kon ook meer dan 100 kilo vooruit duwen. Indrukwekkend”, zei de trainer eerder in een reactie aan Shape. Hij was in het begin wel bang dat de frêle Emma zich zou bezeren, maar werd positief verrast. "Ze is nu heel sterk, wat haar zelfvertrouwen een flinke boost geeft."

© Photo News

Naast het trainingsschema, werd ook haar eetpatroon duchtig onder handen genomen. Ze moest in totaal 3.000 calorieën per dag opnemen. Walsh zegt dat ze veel proteïneshakes met spinazie dronk om op een snelle manier enkele honderden calorieën binnen te hebben. Op die manier is ze in drie maanden tijd zeven kilo bijgekomen. Actrice zijn, het vergt duidelijk iets van je lichaam...

© Photo News

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER