© Benny Jans

© Benny Jans

© Benny Jans

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Markant stelt zinderend jaarprogramma voor

Markant Kortessem stelde dinsdagavond haar jaarprogramma voor. Markant is een netwerk voor ondernemende vrouwen onder het motto ‘Ontdek, beleef en geniet’. Het passend jaarthema is ‘zinderend’.

Benny Jans

Marc Brillouet, gekend van Radio 2, mocht de toon zetten met zijn voorstelling ‘Back to the Fifties’. Hij bracht anderhalf uur infotainment. De mix van muziekfragmenten uit de turbulente jaren ’50 met informatie en weetjes over de artiesten of de tijdsgeest van toen wekten heel wat nostalgie op bij het publiek dat zich goed vermaakte.

Verder in het jaar nodigt Markant oogarts Smeets, Martine Van der Veken en Els Appermont uit, en leert de groep beter omgaan met sociale media. Er zijn bezoeken gepland aan de Corda-campus en La Bottega. Blikvanger is het unieke Kerstconcert in Runkst-Hasselt met Johnny Logan, Andrei Lugovski en Günther Neefs. In mei is er een daguitstap gepland naar het Slakkenhof in Langdorp en de abdij van Averbode. Het werkjaar wordt afgesloten met een bezoek aan het Belgisch Centrum voor Geleidehonden te Tongeren, gekoppeld aan een feestelijke afsluiter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer