© EPA-EFE

De scheldtirade gaat voort: nu is het weer aan Trump om uit te halen naar Kim Jong-un

De ene noemt de andere een “geesteszieke, demente man”, de andere slaat terug met “gek die zijn volk in gevaar brengt”. Wie dacht dat de vete tussen de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un en de Amerikaanse president Donald Trump zou gaan liggen, dacht verkeerd.

mtm

“Kim Jong-un van Noord-Korea, duidelijk een gek die er geen probleem mee heeft om zijn volk uit te hongeren en te doden, zal getest worden zoals nooit tevoren.” Dat heeft Trump vrijdag op Twitter gezet nadat de Noord-Koreaanse dictator hem ervan had verweten “geestesziek” te zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties verklaarde Donald Trump dinsdag dat de Verenigde Staten Noord-Korea “volledig zouden vernietigen” als het land niet zou stoppen met hun dreigementen. “Raketman is op een zelfmoordmissie”, zei Trump nog over Kim Jong-un. Donderdagavond kondigde Trump ook nieuwe sancties aan tegen Noord-Korea

Kim Jong-un van zijn kant was allerminst onder de indruk. Hij noemde Trump een “geesteszieke, oude Amerikaanse demente man” die ervan op aan kan dat hij zijn dreigementen “duur zal betalen”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER