© WAS

Steward van Antwerp overleden na hartinfarct

Royal Antwerp FC moet na de dood van de 17-jarige jeugdspeler Joël Lobanzo opnieuw afscheid nemen van iemand die aangesloten is bij de Great Old. Steward Michel Coveliers overleed donderdag aan de gevolgen van een hartinfarct.

bap

Coveliers werd vorige week getroffen door een hartinfarct. Hij verloor donderdag de strijd aan de gevolgen van de hartaanval. Hij zette zich als steward meer dan tien jaar in voor de voetbalclub.

“Michel zette zich al jaar en dag in als steward voor de club van zijn hart, en was overal een graag geziene gast. De stewards en de club zullen hem dan ook erg missen”, laat de club op zijn website weten.

Verder wil stamnummer één “zijn gevoelens van medeleven overbrengen aan zijn collega-stewards, en de vrienden en familie van Michel, en wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke tijden”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op 2 november verloor de club al jeugdspeler Joël Lobanzo, een 17-jarige jeugdspeler die tijdens een training met de U19 in elkaar zakte na een hartstilstand en de volgende nacht overleed in het UZA.